Forfatter Marie Alexander White

Marie Alexander White er et pseudonym jeg har gemt mig bag, siden 2015. Jeg regnede hverken med at blive udgivet eller skulle ses som forfatter.

Efterhånden som verden af sociale medier er blevet en hverdags ting, fandt jeg flere ligesindede.

At skrive har altid været min personlige flugt fra virkeligheden, i en verden hvor jeg aldrig rigtig havde de brikker der passede ind i puslespillet. Det var nemmere at flygte ind i en verden jeg selv kunne bestemme over.

Jeg gemmer mig ikke længere bag pseudonymet, Marie Alexander White. Men jeg håber brikkerne er nemmere at samle til billedet af en forfatter. Derfor beholder jeg navnet både udadtil og på mine kommende bøger.

Ingen
Marie Alexander White
uden hjælp

Det siger sig selv at min familie lider under at jeg har travlt med at skrive. Men de har også jordens største tålmodighed. Manden hjælper med mad, tøj og rengøring. Han tager det tunge læs de fleste dage. Mine unger ikke at forglemme. Gåture med hunde og kaffe afleveret i spandevis. Ingen tvivl om at I er en stor hjælp, i vores ellers travle hverdag. Tusinde tak for alt jeres tålmodighed, kærlighed og forståelse.

Kahyt 6 min skrivegruppe. De knurrer af mig hver gang jeg prøver at vise dem en smule taknemmelighed. Men jeg tror nu ikke helt de ved hvor meget de faktisk har hjulpet mig frem til at mit første manuskript blev færdig. Hvor meget de faktisk støtter mig, måske helt uden at vide det.

cruise-830875__480

Så tak 

Vibeke for dit klarsyn, din måde at forklare tingene på og dit altid gode hjerte.

Hanne. Jeg har altid fuld tillid til dine observationer. Du er så skarp som en ny spidset blyant. 

Kis. Tja, efter kommando er det ikke tilladt at rose dig, så jeg kan kun sige ditto.  

Da jeg ikke vidste hvad jeg skulle skrive til denne del af min hjemmeside satte Kis sig ned og skrev dette: 

For Marie har vejen til forfatterskabet ikke været lagt i horoskopet, nok nærmere det modsatte. Med flere grillafbrændinger, er der gået mange guldklumper op i røg.

Gudskelov fik det en ende, da hun begyndte at tage sig selv alvorligt, hvilket leder til den Marie vi ser i dag. Arbejdsom forfatter med ben i næsen og et hjerte så stort som Jylland, bag det generte ydre.

At komme ind bag kræver vilje, men det er sliddet værd.